Nagyágyú a legnagyobb pontyokért vívott harcban!
Ízvilágában a (legmagasabb minőségű) teljes zsírtartalmú új-zélandi zöldajkú kagylópor, valamint a kiváló minőségű
májpor dominál.
Mindkét meghatározó összetevő liofilizált (kíméletesen fagyasztva szárított), megőrizve ezzel beltartalmi értékeit.
A hangsúly nem az aromásításra került!
A bojli összeállításakor kiemelt figyelmet kaptak a prémium minőségű állati lisztek, koncentrátumok jó tulajdonságai, úgy mint magas fehérje és zsírtartalom, jó aminósavprofil, természetes betaintartalom, kiváló emészthetőség, kellemes, de határozott ízanyagtartalom.
Tapasztalatok azt mutatják, hogy az óvatos pontyok, a táplálékban gazdag, kis halsűrűségű vizeken is gyorsan elfogadják.
Nagy favorit folyóvizeken, a Balatonon, tározókon,
bányavizeken, mindenütt.
Univerzális, bombabiztos bojli.
"Add azt amiért visszatér!"

