GLM Liver

Nagyágyú a legnagyobb pontyokért vívott harcban!

Ízvilágában a (legmagasabb minőségű) teljes zsírtartalmú új-zélandi zöldajkú kagylópor, valamint a kiváló minőségű

májpor dominál.

Mindkét meghatározó összetevő liofilizált (kíméletesen fagyasztva szárított), megőrizve ezzel beltartalmi értékeit.

A hangsúly nem az aromásításra került!

A bojli összeállításakor kiemelt figyelmet kaptak a prémium minőségű állati lisztek, koncentrátumok jó tulajdonságai, úgy mint magas fehérje és zsírtartalom, jó aminósavprofil, természetes betaintartalom, kiváló emészthetőség, kellemes, de határozott ízanyagtartalom.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy az óvatos pontyok, a táplálékban gazdag, kis halsűrűségű vizeken is gyorsan elfogadják.

Nagy favorit folyóvizeken, a Balatonon, tározókon,

bányavizeken, mindenütt.

Univerzális, bombabiztos bojli.

"Add azt amiért visszatér!"